Litet svar på liten kommentar

Den här kommentaren kom in till vårt inlägg om våra planer inför alla hjärtans dag:

Hm, varför fira en speciell dag? Varför är inte alla dagar man är ihop med någon speciell? Fira istället alla årets 365 dagar istället för 1 enda dag på hela året. Gör hela året till ett kärleksår istället.

Vi firar alla hjärtans dag av samma anledning som vi firar födelsedagar, julafton och andra högtider: för att det är tradition och en fin gest till de man har närmast. Dessutom är alla hjärtans dag en högtid som jag själv inte haft glädjen att fira tillsammans med någon speciellt många gånger (det här är väl min andra gång...), och därför blir det speciellt att dela den med den människa man älskar mest på hela jorden.

Vi är båda två för ett kärleksfullt förhållande för evigt, inte bara under en dag eller ett år... Vi gör alltid småsaker för varandra och tar hand om varandra så gott vi kan. Trots det har vi motgångar och varje dag är inte fantastisk - så enkelt är det och det får man leva med. Men i slutet av dagen är det ändå vår kärlek som betyder mest och det är den vi vill uppmärksamma och fira lite extra imorgon. Med tanke på att vi gjort stora framsteg i vår "komma-ut-process" ser vi också den här dagen som ett ypperligt tillfälle till att fira detta.

Hoppas att det var svar nog på din kommentar :)

Vi önskar er alla en mysig alla hjärtans dag, även om ni inte har partner är det ändå en dag för att hylla kärleken och de vi älskar allra mest lite extra <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0