Dagens middag

Hej allihopa!

Idag har varit en väldigt händelselös dag på vår front här på Västkusten. Skola, skola och ännu mera skola.
Det tar aldrig slut helt enkelt. Dock så lyckades vi med en god middag idag i alla fall så vi sitter just nu mätta och belåtna:)!

Alla hjärtans dag imorgon kära människor!! Vad ska ni hitta på? Vara med vänner? Vara med er älskling om ni har någon? Vi har tänkt köpa lite god frukt som vi gillar imorgon. Bland annat kiwi och mango. Kanske jordgubbar beroende på om vi hittar några fina, de är ju inte kanongoda så här års. Sen bara ta det lugnt helt enkelt med lite mys då vi båda har skola dagen därpå. Dock har vi funderingar på att dra ut på restaurang samt bio på lördag:D!

Någon som har tips på film? Vi gillar det mesta!


Ugnsbakad lax med citronsås samt potatis och lite grönsaker till, enkelt men så himla gott!




Ni får ursäkta att vi inte uppdaterar så ofta, det här varit lite kaotiskt omkring oss nu i några dagar. Dessutom så är vi båda bara i skolan hela tiden. Till helgen får ni nog allt lite mer bilder, kanske till och med åker ut på en liten miniutflykt imorgon;)!

Kommentarer
Postat av: Knasigt värre

Hm, varför fira en speciell dag? Varför är inte alla dagar man är ihop med någon speciell? Fira istället alla årets 365 dagar istället för 1 enda dag på hela året. Gör hela året till ett kärleksår istället.

2012-02-13 @ 21:18:55
URL: http://evigtmittallt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0