Bil!

Hej allihopa!
 
Nu var det ett jäkla tag sedan jag skrev på bloggen...Enkla anledningen är att jag jobbar natt och sover som en stock på dagarna. Sömn på dagen är absolut inte densamma som på natten. På vår front har det nog egentligen inte hänt så mycket mer än att vi ska ut och resa som sagt i början av augusti. Tjejens syster lär nog ochså hänga med på resan men vi får se hur det blir framöver.
 
Något som både jag och tjejen är överlyckliga över är våran nya bil! Vi har köpt ny bil vilket känns väldigt skönt. Är inget direkt vrålåk eller splitterny men det är i alla fall en egen bil! Som första bil är den helt suverän och det kommer att underlätta mycket när vi vill åka ut på utlyfkter, handla och annat smått och gott. Känslan av frihet är oändlig just nu.
 
Turkiet, bild hämtad ifrån google
 
Vi är ochså inne på att byta resmål nu i sista minuten...Turkiet istället för Grekland då Grekland är så fasligt dyrt har vi hört av både släkt och vänner. Men vi får se hur det blir med den saken...Vilket som så är vi överlyckliga över att få komma ut på semester. Planerar redan nu in en weekend i Berlin vid juletider för att gå på den berömda julmarknaden. Det är bara en tanke hittills men vi får se om det blir verklighet. Idag blir det köttfärsröra till middag med coscous som tjejen just nu håller på att laga faktiskt. Ser ut att bli regn snart då molnen bli allt tjockare och tjockare. Blir nog mys hos oss ikväll innan jag åker iväg till jobbet. Hoppas ni har en skön tisdag och skön sommar vart ni än befinner er och vad ni än gör!
 
Ta hand om er sötnosar!
/Flickvän;)!

Var tog det fina vädret vägen?

Igår var det riktigt härligt väder här i Göteborgstrakten. Jag var ute och plockade blåbär i ett par timmar, sedan satt jag barnvakt för mina underbara syskonbarn och avslutade sedan kvällen med lite mys med tjejen. Nu är jag husvakt åt brorsan också eftersom han är iväg på semester med familjen.
 
Jag tycker inte att det är så somrigt... Igår var det i och för sig varmt och skönt, men det var ett undantag. Segt med allt grått väder. Tur att jag och tjejen drar till Grekland snart då hihi ;) Hon är så duktig som jobbar och står i. Jag väntar på att bli inringd, men telefonen har varit tyst ett tag. Naja, jag ska inte klaga, är gött att vara ledig också...
 
Eftersom sommarkänslan inte alltid infinner sig dessa dagar, tänkte jag bjuda på en liten sommarbild:
Bildkälla
 
 
Inte Sverige just nu direkt... Längtar verkligen bort.
/LoveForLadies

Hard work...

Tjejen jobbade till sju imorse på sitt nya jobb, så hon sussar sött hemma i sin säng (hoppas jag!). Själv väntar jag på att hon ska vakna till och höra av sig så jag vet om hon kommer på middag senare idag eller inte. Hade tänkt försöka mig på att experimentera lite i köket och jag vet att hon inte vill missa det... Skulle hon inte kunna komma så vet jag att syrran dyker upp (she always does när det handlar om gratis mat ;)).
 
Jag väntar på att bli inringd till jobbet också, men det är skönt att inte ha någonting att göra då och då. Lediga dagar har jag inte haft många av under terminen, så de är verkligen välkomna nu. Jag har ägnat tiden åt att skriva en hel del, färdigställa lite grejer. Hade tänkt börja på en ny liten historia snart, den håller på att gro, jag får se när den är redo att skördas.
 
För övrigt letar jag lägenhet som en galning. Just nu känns det som om jag skulle kunna ta vad som helst bara jag får flytta hemifrån. Behöver verkligen miljöombyte.
 
Nu kör vi en random bild från Tumblr:
jordan-pb:

Hey, guys. 
Bildkälla

RSS 2.0