Bil!

Hej allihopa!
 
Nu var det ett jäkla tag sedan jag skrev på bloggen...Enkla anledningen är att jag jobbar natt och sover som en stock på dagarna. Sömn på dagen är absolut inte densamma som på natten. På vår front har det nog egentligen inte hänt så mycket mer än att vi ska ut och resa som sagt i början av augusti. Tjejens syster lär nog ochså hänga med på resan men vi får se hur det blir framöver.
 
Något som både jag och tjejen är överlyckliga över är våran nya bil! Vi har köpt ny bil vilket känns väldigt skönt. Är inget direkt vrålåk eller splitterny men det är i alla fall en egen bil! Som första bil är den helt suverän och det kommer att underlätta mycket när vi vill åka ut på utlyfkter, handla och annat smått och gott. Känslan av frihet är oändlig just nu.
 
Turkiet, bild hämtad ifrån google
 
Vi är ochså inne på att byta resmål nu i sista minuten...Turkiet istället för Grekland då Grekland är så fasligt dyrt har vi hört av både släkt och vänner. Men vi får se hur det blir med den saken...Vilket som så är vi överlyckliga över att få komma ut på semester. Planerar redan nu in en weekend i Berlin vid juletider för att gå på den berömda julmarknaden. Det är bara en tanke hittills men vi får se om det blir verklighet. Idag blir det köttfärsröra till middag med coscous som tjejen just nu håller på att laga faktiskt. Ser ut att bli regn snart då molnen bli allt tjockare och tjockare. Blir nog mys hos oss ikväll innan jag åker iväg till jobbet. Hoppas ni har en skön tisdag och skön sommar vart ni än befinner er och vad ni än gör!
 
Ta hand om er sötnosar!
/Flickvän;)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0