Våffeldagen!

Idag har vi då alltså firat Våffeldagen med att äta våfflor med grädde och sylt! Så här goda såg de ut:


Ursäkta kvalitén - iPhonebild ;)

Nu har jag suttit och jobbat med utkastet till uppgiften som jag skulle ha gjort igår och känner mig ganska klar. Ska skicka den till min responsgrupp senare ikväll.

Vi hade tänkt dra iväg och grilla lite korv vid någon sjö om en stund, vädret är ju helt underbart! Om det blir av så ska vi självklart dela med oss av lite bilder och sådär :)

Ha det gött så länge!

//LoveForLadies

Omotiverad och hungrig

Skulle egentligen ha skrivit på en skoluppgift idag, men kunde bara inte hitta motivationen. Jag började på den i torsdags och den ska vara klar imorgon, så jag borde ju sätta fart... Men nej, inte idag, det får bli imorgon. Ibland får man unna sig en dag av ledighet.

Just nu håller jag och tjejen på att laga mat - entrecote och pommes frites. Hon fick skynda sig iväg för att köpa cola och lite grönsaker (skulle gissa på att någon chokladbit slinker ner i kundvagnen också...), så för tillfället sitter jag ensam och passar pommesarna i ugnen (fin pluralform på pommes där förresten).

Ska följa med flickvännen hem ikväll och sova över, och vi hade tänkt se skräckfilm som vanligt. Any suggestions? Inte Saw-filmer eller några liknande för det är för mycket blod, tarmar och halva kroppsdelar i dem. Me no like. Däremot gillar vi excorsismfilmer och sådant, eller sådant med lite tanke bakom och inte bara splatter.

Gahhh, nu är jag hungrig... Kolla in de här efterrätterna:

Bildkälla


Bildkälla


Bildkälla


Yummy, yummy, yummy! :D Nej, nu gör jag mig själv bara ännu mer hungrig - inte bra alls. Ska ta och kolla till pommesarna nu och stressa dem lite så de blir klara någon gång!

//LoveForLadies

Riktig vampyr!

Tja alla!

Jag och flickvännen har suttit och kikat runt på nätet på lite olika videor och hittade en lite kul och speciell sådan! Den handlar om en mänsklig vampyr som lever som en vampyr samt dricker riktigt människoblod! Lite läskigt men när man kollar på videon så är han ju jättego och snäll! Hade förväntat mig att han skulle vara mer skräckinjagande än vad han faktiskt var:D! Som sagt se videon!



LÄNK

Fredag!

Fick en fråga om att vi skulle skriva om våra utbildningar, min flickvän skrev om sin utbildning så nu bör ju jag skriva om min. Vet att jag varit skit seg med det:D!! Jo, så här ligger det till, jag har valt en helt annan väg än min flickvän. Jag läser ekonomi och IT faktiskt! När jag utbildat mig färdigt så blir jag; ekonom, programmerare samt systemutvecklare. Tycker ekonomi var skit kul i gymnasiet och IT blev jag intresserad av då jag hittade utbildningen! Har ett öga för detaljer och älskar att lösa problem så det var bara till att köra på. Är dock otroligt stolt över min flickvän som skall bli lärare, tycker det passar henne jättebra! Skall studera i 5-6 år beroende på om jag vill ha en magisterexamen på min master:)!

Så, ett kort inlägg om min utbildning:D! Blev faktiskt överraskad av älsklingen när jag kom hem då hon hade lagat mat till mig:D!! En korvgryta som bland annat bestod av kikärtor, vita bönor, curry, tomat. Var skitgott och väl behövt efter en dag i skolan! Jag tror nog inte det finns någon som inte blir glad av god mat efter skolan, jobbet eller vart man nu kommit ifrån!

Just nu har vi precis kletat in hårfärg på tjejen och väntar på att hon ska få skölja ur! Ikväll blir det inte så mycket...Vi lär lägga oss tidigt då båda är väldigt utslitna efter allt pluggande denna veckan. Imorgon gryr en ny dag och nya tag med det jäkla tentaplugget. Men men, ska klara dem båda!!!

Hoppas eran fredag blir en mysig sådan och ha nu en trevlig kväll underbaringar!

/ Flickvän;)

Hårfärgning och lägenhetsletande

Tja allihop!

Jag sitter hemma och väntar på att tjejen ska komma hem nu. Har ägnat hela förmiddagen åt att läsa i en bok som vi ska ha seminarie på på måndag, men det känns som om jag aldrig blir klar. Seeeeegt...

Ikväll, eller snarare så snart som möjligt, kommer flickvännen hem och ska hjälpa mig att färga håret! Känns som om jag har färgat det alldeles för mycket den senaste tiden, men orkar inte bry mig haha... Det ska bli perfekt innan jag är nöjd! :D

Det blir nog lite fredagsmys också, skulle jag gissa på, för imorgon är det pluggdags igen. Jag hade faktiskt tänkt vara så produktiv och organiserad att jag ska göra ett schema över morgondagen så att jag får någonting gjort. Hade tänkt skriva in typ: 13.00-14.00: läsa. 14.00-14.15: rast. och så vidare, vi får se om det fungerar...

Vad ska man se på tv imorgon då när Melodifestivalen är slut? Står nog mellan Smartare än en femteklassare och Gladiatorerna. Shit, det låter verkligen som om jag är antingen pensionär eller tio år gammal. Nåväl, min mentala ålder har nog aldrig riktigt matchat med min fysiska. Dessutom har vi bara skogstv.

Letar för övrigt som en galning efter ledig lägenhet i Göteborgsområdet, men har ingen vidare tur. Önskar att kommunerna kunde bygga lite fler hyreslägenheter för oss unga, det saknas ju minst sagt... Vill dessutom inte ha någon studentlägenhet eftersom jag och tjejen har tänkt bo där även när vi har studerat klart. Men vi får väl se vad som händer :)

Nu borde jag slänga in en bild i inlägget känner jag... Den här får det bli:


Bildkälla

Plugg, plugg och ännu mera plugg!

Nu sitter jag här och pluggar...igen...Har inte gjort något annat de senaste dagarna känns det som. Men jag ska klara tentorna så då är det bara till att sätta sig ner. Har knappt ens svarat på folks sms Haha! I stort sett stänger jag in mig i mitt rum och ja, är där inne hela dagen. Detta för att jag inte kan plugga ett bra tag innan mina tentor.

I alla fall så har vi inte gjort så mycket de senaste dagarna. Har pluggat och träffat tjejen på kvällarna. Igår så satt vi faktiskt inte hemma och pluggade utan i biblioteket. Åkte senare på kvällen hem till henne och hade det allmänt skönt och mysigt. Låg i sängen och pratade om allt möjligt, det är så skönt att bara ligga och prata ibland, om allt och inget. Vi somnade väldigt tidigt då vi båda var väldigt trötta.

Idag så ska jag fortsätta plugga, har varit uppe sedan klockan sex nu! Så jag har pluggat redigt tills nu! Ska åka in till skolan vid tio tiden då vi har en redovisning och sen är det helg:D!!! Haha, blir inte så mycket till helg men det är alltid kul med fredag!

Jag vet nog egentligen inte vad jag ska säga mer, är rätt tom på ord just nu...Är en av de dagar då tystnaden verkar vara min bästa vän.

Jo, är det någon som har frågor eller så så är det bara till att ställa dem så svarar jag med glädje:)!

Jag hoppas ni har en fortsatt go fredag och ta nu hand om er sötnosar!

/ Flickvän;)

Uppdate

Ännu en dag har gått på västkusten! En riktigt varm dag, var väl runt 10-11 grader och strålande sol! Härligt när solen värmer och sommaren är påväg.... Idag har jag suttit och pluggat samt varit i skolan hela dagen, var hemma vid 8 så det var bara till att käka och slappna av lite innan jag nu skall lägga mig då jag ska upp imorgon och plugga hela dagen!


Hamnen i Göteborg vid halv 7 på kvällen:), helt magiskt! Ursäkta den dåliga kvalitén,
taget med min iphone nämligen!

Som ni kanske förstått så har jag tenta nästa vecka...två stycken salstentor om jag ska vara mer exakt. En på onsdag och en på fredag, samt att jag har två redovisningar denna veckan. Flickvännen lär jag vara med sent på kvällen då jag ska plugga som en idiot...dum som jag är så är jag en sista minuten pluggare...att plugga långt i förväg funkar inte alls för mig då jag inte lär mig ett dyft mer för det. Har provat det och det funkar inte alls...Så det är bara till att sätta sig ner nu och börja plugga,men jag har en känsla av att det kommer gå jättebra! Alla har sina små pluggstilar och jag önskar jag vore en sådan som pluggar långt innan!!! Men nope...

I alla fall...så är jag och flickvännen glada över att Loreen vann och inte Ranelid eller Flinck!! Dock så hade jag verkligen velat att Danny vann:( Han är ju så söt, som en liten sockerbit:D! Dessutom tycker jag han hade en jättebra låt! Men Loreen är inte dum alls, tycker hennes låt ifrån förra året är mycket bättre, speciellt akustiska versionen av "my heart is refusing me"!! Vad lyssnar ni på för musik?? Själv lyssnar jag på Coldplay, Silbermond, Stereophonics, Muse, Kent, The red Jumpsuit Apparatus, Bruce Springsteen m.fl. De är bland mina favoritband/ artister men jag lyssnar egentligen på all musik. Nicki Minaj och Yiruma är ochså artister jag tycker om väldigt mycket!

Ni kommer nog inte höra av så jättemycket av mig nu då jag ska plugga järnet, ska försöka slinka in i flickvännens inlägg någon gång men något personligt ifrån mig blir det nog inte tror jag. Ska försöka få in ett i alla fall! Hur pluggar ni? Är ni som jag eller kan ni plugga jättelångt innan? Jag måste ha musik när jag pluggar, måste ni ha det knäpptyst eller vill ni ochså ha lite ljud:)??

Hoppas ni haft en trevlig kväll och att även ni känner av vårvärmen;)!

Ta hand om er sockerbitar!

Ciao bella! / Flickvän;)


Saknar sommaren och älskar blommor

Kollade igenom lite gamla foton från förra sommaren och insåg hur mycket jag längtar efter värme, blommor och sena, vackra nätter. Kände att jag ville dela med mig utav några foton jag tog från förra året :D








Seriöst mindfuck på bilden ovan :S




//LoveForLadies

Lördag

Nu ligger vi och myser i soffan framför tvn. Väntar på att melodifestivalen ska börja:D!!! Ikväll har vi laddat med godis och glass till melodifestivalen...blev en enkel middag bestående av stekt ägg och korv. Samt en kål och köttfärsröra som min älskling hade lagat igår.

Blev en slapp dag idag då jag har jobbat och hon skrivit tenta under veckan. Imorgon ska jag börja med mitt tentaplugg, hoppas man klarar dem båda! Men det känns bra trots allt!

Som sagt så hoppas jag på att Danny vinner, flickvännen hoppas ochså på Danny men hon håller även på Loreen:D! Vilka hoppas ni på ska vinna:D? Vi hoppas för guds skull inte att Ranelid eller Flinck vinner!!

Hoppas ni har en fortsatt mysig och trevlig kväll sötnosar!

Ännu en dag i vårt lilla liv

Hej alla godingar!

Idag har jag faktiskt jobbat hela dagen, fick gå upp klockan halv 5 för att ta bussen klockan 6! Haha, jag är så seg på morgonen...Dels tar jag ett år på mig att käka frukost..eller ja, när jag tänker efter tar jag ett år på mig att göra allting:D! Dock är jag en morgonmänniska...men ochså kvällsmänniska..vaknar tidigt och lägger mig sent. I alla fall så knallade jag till jobbet som sagt. Måste ju bara älska de kläder vi måste ha på oss. Skor med stålhätta samt arbetarbyxor! Dessutom företagets egna collegetröjor! På något weird sätt ser det fint ut faktiskt:D, känner sig som en viktig person Haha!

Dock så var dagen kanske inte lika bra som kläderna. Första jag gör när jag är där är att jag slår i huvudet i en järnstång. Hela järnstången började vibrera av slaget och nu sitter jag här med en blå panna. La på ett paket ärtor på jobbet så det är ingen svullnad, dock blått.

Glömde dessutom lunch. På vårt jobb finns det olika kylskåp där man kan dra ett kort så man kommer åt maten. Det finns olika färdigrätter, snacks, drickor etc. Till min fasa fungerade inte mitt kort och man får inte lov att låna varandras. Fick sitta där med ett glass oboy som man kan få gratis till lunch. Går inte att använda bankkortet heller till dessa kylskåp då summan vi handlar för är kopplat till vår lön. Redan där sjönk dagen för mig...Mat är allt för mig... :(!!!!

Ser fram emot morgondagen då jag ska till älsklingen och spendera dagen där. Vi ska nog titta på film och ha det allmänt mysigt. Dock lär det nog bli tjejen som lagar middag denna gången, jobbet var rätt tungt idag så jag har jätteont i ryggen och mina ben värker något fasligt...För att inte tala om min älskade panna. Haha, ser rätt komiskt ut...ÅH, höll ju på att glömma, är ju melodifestivalen imorgon:D!! Jag hoppas på Danny, inte för att genren är min smak egentligen men jag tror vi har bäst chans med honom!

Handlade lite smått efter jobbet, tog faktiskt och köpte lite doftljus! Det måste ni alla prova om ni inte gjort det, luktar så himla gott! Haha, är dessutom en liten myssfaktors höjare för vissa...Det är faktiskt mysigt med ljus överhuvudtaget egentligen *Drömmer sig bort*. Personligen gillar jag lukten av Magnolia och Vanilj:)! Vet att tjejen gillar de lite mer fruktigare dofterna såsåm bär och så tycker hon om rosor om jag inte minns fel...Rätta mig om jag minns fel älskling;D!

Gud så jag babblat...Ni får faktiskt ursäkta babblet! Ibland blir det så, ville bara uppdatera er om vårt lilla liv...Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll och ta hand om er sötnosar!<3

/Flickvän;)


Tur att jag har min lilla sjuksköterska...

Nu känns det som om jag har varit sjuk i en hel evighet faktiskt, börjar liksom tröttna nu. Halsontet ger aldrig med sig och varje morgon när jag öppnar ögonen är min syn fylld av dimma... Mamma sa alltid att det blev dimmigt som i Lützen när vi hade ögoninflammation och skulle tvätta rent, hon syftade självklart på när Gustav II Adolf var där 1632 och härjade. Sjätte november var dessutom datumet för det slaget. Och nej, jag är inte en historiegeek, jag råkar bara ha en brorsa som fyller år på Gustavadolfsdagen och har därför hört historien åtskilliga gånger och lagt den på minnet.

Nog med historielektion nu! Lämnade in en stor tenta igår, hoppas att det blir godkänt på den. Idag hade jag introduktion i den nya kursen, snacka om att inte få någon som helst paus i pluggandet... Fast jag ska nog slappa lite i helgen, orkar inte köra på direkt med ny litteratur...

Tänkte skriva ner en liten hyllning till min underbara tjej också... Hon har verkligen tagit så god hand om mig nu när jag har varit sjuk, trots att hon själv har varit dålig. Jag är en sådan som tror att hon ska dö varje gång hon blir sjuk, så tack älskling för att du stod ut med mitt klagande! Det är sjukt hur mycket jag uppskattar att ha någon som lagar mat åt mig, tycker lite synd om mig och så vidare. Underbart att bli omhändertagen av den bästa! Massa kyssar till dig älskling!

Just nu önskar jag att tjejen kunde komma hem och laga mat till mig... Fast JUST DET! Kom just ihåg att hon sparade lax från gårdagens middag till mig, så ska nog ta och äta den istället! Nomnomnom!

Jag önskar er en fortsatt trevlig torsdag! :D

Sjuka:(!

Tjingeling alla fina människor!

Ville bara kika in och ja, höra av oss:D! Hoppas ni har det bra vart ni än är och vad ni än gör! På vår front har det inte hänt mycket alls. Vi har varit hos läkaren mestadels av dagen båda två. Visade sig att jag har någon typ av halsfluss samt någon typ av infektion i öronen, inte så konstigt kanske då de båda hänger ihop. Antibiotika som gäller de närmsta tio dagarna, hej trötthet!!

Flickvännen var även hon hos läkaren för sin hals samt sina ögon. Hennes ögon har varit lite gojsiga som när man har en inflammation. De tog prover men det visade sig negativt...Det roliga är att det finns en fjärdedels chans att provet visar fel svar???? Haha, lite komiskt, tänk om man verkligen är sjuk och provet bara visar fel och man går omkring men infektion hela tiden??? Aja, i alla fall så spolar hon med saltvatten och sköter om det bäst hon kan. Som ni redan räknat ut så är det i full rulle med sjukstuga!

Till middag idag blev det lax med en thaisås i ugn, i såsen hade vi bland annat kokosmjölk och vattenkastanj. Vi gjorde även en sallad till med haricoverts(stavas det så?) och bönor! Blev skitgott! Priset för denna goda rätt var min klanighet. Dum som jag är tar jag tag i ugnsgallret med bara händerna...Min hjärna kopplade inte att det var varmt så nu sitter jag här med två uppsvullna fingrar som svider som in i päronet. Men men, god mat:D!!

Nu undrar ni säker hur fan vi kan laga mat...men saken är den att de enda symptom jag har är att min hals är svullen och jag är jävligt hes, samt att öronen gör ont. Annars ingenting alls, inte ens feber!

Min älskling hann även skriva klart sin hemtenta redan igår och lämnade in den idag. Jag själv har två tentor om två veckor, mums är allt jag säger! Ett inlägg om min utbildning kommer, det är bara jag som är seg! I alla fall godingar som läser denna lilla blogg, nu har jag tjötat nog och svamlat:D!!

Hoppas ni haft en kanonkväll och ta hand om er sötnosar!

Btw, snöar här...När man tror att våren är påväg så kommer det eländiga igen...

/ Flickvän;)


Lär känna mig- Flickvän

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. - Nope, snarare 13 cm längre.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. Tror jag alla tycker de är ibland!
[/] Jag har många ärr. Sisådär, har små krigsskador kvar ifrån dagis:D!
[X] Jag blir lätt brun. -
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. - Är nöjd med min brunsvarta, men jag medger att jag har haft funderingar på att färga!
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar – Vill göra flera stycken!
[x] Jag är osäker över mitt utseende. Som sagt, vi är människor och osäkerhet följer med..
[] Jag har haft/har tandställning. - Nope, au naturell haha:D
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.- Tror alla är menade att se ut på sitt sätt!
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar. - Nah, bara två hål i öronen om det räknas? Vill dock göra i naveln!
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. –
[/] Jag har fräknar. - Om jag vistas riktigt riktit mycket i solen kan jag få en och annan liten, dock nästintill omöjligt!

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar. - Skulle aldrig få för mig att göra det heller!
[ ] Jag har rymt hemifrån. -
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop. - Skilda!
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.- Defintivt, minst tre!
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar. - På universitet.
[X] Jag jobbar – Har precis blivit anställd jag med!
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet. - Sorgligt nog för någon månad sedan... Var helt utsliten!
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor. - Är en typiskt sista minuten pluggare..men när jag väl kommer igång!
[X ] Jag har missat mer än en vecka av skolan. Vattenkoppor:(
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken. -

SKAMLIGHETER
[] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disneyfilmer. Ah, disney magi!
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. Har inte alla:D?
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. -

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ /] Jag har varit i Kina. Ska bo i landet ett tag:D!
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[/ ] Jag har varit i Japan. Ska dit under vistelsen i Kina!
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. Kommer alltid att göra det!
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. -
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. - Japp, min storebror en gång! Fast inte med mening!
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått ”skinny dipping”. Vill dock göra det! Haha, får tvinga med tjejen;):D!
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. Klassiker!
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. -
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet. Är dock en av de saker jag vill göra innan jag dör!
[x] Jag har suttit på ett tak på natten. Yes, för några år sedan och tittade på stjärnorna!
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi. Är dock inte så förtjust i det som tjejen är..men jag vänjer mig!
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu. Alltid min älskling!
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. -
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/ ] Jag har en hemlighet som ingen vet. Min flickvän vet allt, och är den enda som gör det.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. Dricker personligen när jag firar eller till maten någon gång då och då.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö. Jag är inte mer än människa:)
[x] Jag hatar begravningar. Finns det någon som gillar det? Dock är det en väg alla ska gå...
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. En orange ipod nano, min trogna vapendragare:D!
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M. En av favoritaffärerna!
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. - Mer min tjej som är sångaren:D!
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. Beror på hur jag känner inför människan..
[x] Jag ser på nyheterna. - Ibland för att hålla koll, annars är det inte en av favoriterna på tv direkt
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[] Jag sjunger i duschen.
[ x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. -
[] Jag är bra på att baka. - Är min flickvän som bakar i vårt hushåll:D!
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. -
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka. - Man måste få unna sig! :D
[x] Jag tror på spöken. - Utan tvekan!
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. Hatar insekter!!!
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad. Enbart chokladmousse och en mörk choklad med blåbär!
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga. - Ingen idé att lägga ut det om det inte är ärligt:D!

Sådär! Lite kort om flickvännen! Fråga bara på om det är något annat!


Lär känna mig - LoveForLadies

Jag vet att jag har gjort liknande listor på min andra blogg tidigare, men tänkte fylla i en ny nu för er som kanske är nya läsare eller bara nyfikna helt enkelt! Listan är tagen från Dessies blogg (hahah ja, jag läser sådana bloggar... My guilty pleasure...)


UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. - Nej, jag är cirka 10 cm längre.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun. - Blir dock sjukt röd efter några timmar i solen. Trots att jag alltid hoppas på att bli brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. - I alla fall min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar – Vill göra en till hösten!
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. - Om gummiband räknas så har jag haft det...
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. - Om det räknas att ha fler i öronen så har jag det... Har sammanlagt fem hål i öronen.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. – Vill ta hål i tungan!
[x] Jag har fräknar. - På sommaren ger solen mig lite fräknar...

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar. - Kan inte minnas att jag har gjort det?
[ ] Jag har rymt hemifrån. - Tänkte dock göra det en gång eftersom min pappa snarkade så högt.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop. - De skulle vara det om inte min mamma hade gått bort för ett antal år sedan.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar. - På universitet.
[X] Jag jobbar – Har precis blivit anställd.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet. - Jag var sjuk och fröken lät mig inte ringa hem.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor. - Med stark betoning på nästan...
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken. - Blev av med ett jobb för ett tag sedan, pga att företaget behövde spara pengar.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disneyfilmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. - Hände under en ridlektion för några år sedan. Vill inte återkalla det minnet haha...

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. - Glömde ta av mig pyjamasen en dag till skolan så jag hade den under mina vanliga kläder... Jag var liten då hahah!
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. - Knäade min brorsa en gång... Han förtjänade det inte.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. - Min bästa vän <3
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ ] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. - Daah?
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. - Tjejen lyssnar iaf! :D
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna. - Ibland så...
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. - Händer ibland...
[x] Jag är bra på att baka. - Fråga min flickvän vad hon tycker om min knäck, mina kanelbullar och min fem minuterskola haha!
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. - Inte igen...
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka. - Man måste få unna sig! :D
[/] Jag tror på spöken. - Kanske...
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga. - Klart de är! :D

 

Tjejen ska också ta och göra samma test, bara så ni vet :)


Avslutning på kvällen

Filmen vi såg igår var... speciell. Slutet verkligen sög (jag ger inga detaljer ifall någon utav er vill se den). Själva handlingen var intressant annars och det fanns några läskiga moment, dock var den inte alls lika hemsk som vi trodde innan. Men trailers har ju en benägenhet att överdriva saker och ting haha..

När vi kom hem bänkade vi oss framför Melodifestivalen och det enda jag har att tillägga omkring det är att det känns som om svenska folket ironiröstar. Dessutom tycker jag faktiskt att Sean Banan borde gått vidare till final istället för Thorsten Flinck. Bananens låt var i alla fall lite catchy.

Vid tio på kvällen fick vi ryck och åkte iväg till Burger King och åt, riktigt nice! Vi får för oss sådana saker ibland och det är så himla skönt att bara kunna dra iväg. Hemma var vi inte förrän vid tolv och då lade vi oss och kollade lite grann på lilla Pewdiepie.

Idag ska jag jobba med min hemtenta igen, vill bli klar så snabbt som möjligt. Hade också tänkt att kanske dra en stund till brorsan och hälsa på honom, men vi får se om jag hinner.

Här kommer lite bilder från gårdagen och veckan som har varit:











Ursäkta bildkvalitén, men tjejen använde sin Iphone för att ta bilderna och jag tycker ändå att de blev fina :D Dessutom; vem orkar släpa med sig systemkamera överallt? ._.

Kvällens planer

Nu har jag panikat nog över hemtentan för idag och ska ta mig en välbehövlig paus med tjejen! Vi ska gå på bio och se The Devil Inside och jag har en känsla av att vi båda kommer bli ganska rädda... Men det är ju det som är kul med skräckfilm! :D

Här har ni trailern för filmen:




Måste medge att den verkar ganska brutal haha... Vi får se hur i mår när vi kommer hem...

Pewdiepie - grym kille!


Ni som gillar dataspel och tv-spel måste följa denna kille! Han spelar mest skräckspel och han är min och tjejens nya crush haha! Han är dessutom göteborgare, vilket bara ger pluspoäng! Om du är intresserad av skräckspel och kul walkthroughs måste du kolla in det här:





//LoveForLadies

Min utbildning - LoveForLadies

Vi fick in en fråga om ifall vi kunde skriva lite om vad vi pluggar och sådär och visst kan vi det! Jag tänkte börja och lämnar min tjej till att skriva om sin utbildning själv (eftersom den är way too complicated for me...)

Jag pluggar till gymnasielärare i tyska och svenska i Göteborg. Hösten 2010 började jag plugga, direkt efter studenten, så jag går på det gamla lärarprogrammet och trivs jättebra! Har träffat många riktigt goa människor hitintills och lyckats få en ny vän för livet vilket jag är sjukt glad för!

Ända sedan jag gick på högstadiet har jag velat bli lärare, så mitt sikte har varit inställt sedan tidigt. Även om jag då och då har tvekat på mitt yrkesval så är jag i det stora hela riktigt nöjd. Jag brinner för de ämnen jag ska undervisa i och att få lära ut är verkligen grymt kul! Har ju självklart gjort en del praktik och sådant och det är alltid svårt att slita sig därifrån och gå tillbaka till universitetet efter det. Jag längtar tills jag har gått färdigt min utbildning och får börja jobba på riktigt!

Anledningen till att jag valde tyska är för att jag bokstavligen ÄLSKAR språket och landet. Är kär i Tyskland (inte lika kär som jag är i min tjej dock, det ska tilläggas, annars kanske hon blir lite ledsen)! Det började egentligen med att jag lyssnade på tysk musik och sedan växte intresset för språket och nu är jag verkligen fast.

Svenska har jag också alltid tyckt om. Jag skriver en hel del, men är även lite av en grammatiknörd. Jag tycker verkligen att grammatik är intressant (annars hade jag inte orkat med tyska, det kan jag lova) och längtar efter att få kunna liva upp grammatikundervisningen när jag kommer ut som färdig lärare!


Ja... Det var lite tjat om min utbildning och tankar kring den :) Jag tror att mitt lilla hjärta ska skriva ett inlägg om sin utbildning snart också!

Liten statusuppdatering och lite kul

Wow, vad dåligt vi uppdaterar... Skäms på oss! Men till vårt försvar har vi faktiskt båda varit sjuka... Jag började med att vara sjuk från och med förra tisdagen och min lilla älskling insjuknade igår. Jag tror dock inte att vi har samma förkylning för jag känner inte igen mina symptom i henne. Hmm, kanske är lika bra. Jag är nämligen fortfarande sjuk och ser inget slut på eländet. Usch.

Det kommer bli skolarbete i helgen framöver också... Imorgon släpps hemtentan som ska lämnas in på onsdag nästa vecka, så jag antar att jag måste börja lite smått på lördag. Ska kolla igenom frågorna imorgon i alla fall. Vi får se hur allvarlig den är haha...

För övrigt jobbar jag på lite noveller och grejer till bloggen. Av någon anledning tar det lång tid för mig att skriva just nu, vet inte varför. Känner mig kanske lite omotiverad och har svårt att få till de rätta orden. Jag tar ofta inspiration från drömmar och sådant och ofta känner jag att jag inte är en tillräckligt duktig skribent för att kunna sätta ord på känslor och bilder i mitt huvud. Allting ser så mycket klarare och finare ut i mitt huvud, orden blir så klumpiga när jag skriver ner dem. Well, well... Håll utkik på bloggen så kanske det dyker upp någon novell inom snar framtid! Förhoppningsvis...

Bara för att jag har lust att ta med lite kul så tänker jag lägga ut de här två videorna till er... Tack till en av mina närmsta vänner för att jag fick se dem på er förfest hahah! Mitt liv hade varit fattigt utan dem! Mycket nöje!






//LoveForLadies

RSS 2.0